Еди Мърфи изостави Скари Спайс

08.12.2006 г.
Еди Мърфи изостави Скари СпайсХоливудската звезда Еди Мърфи изостави своята любима от „Спайс Гърлс”, Мел Би, и настоява за ДНК тест, с който да се докаже дали наистина той е бащата на нейното още неродено дете. Актьорът направи изненадващите твърдения в интервю, излъчено миналата нощ по холандското ТВ шоу RTL Boulevard по повод промоцията на новия му филм „Dreamgirls”, и то само ден след като певицата заяви, че всичко между двамата е чудесно и са много щастливи, че ще прекарат Коледа заедно.

На въпрос дали е щастлив с Мел, която миналия месец разкри, че е бременна, Мърфи изстреля към водещия: „Вие сте доста арогантен, защото ние вече не сме сме заедно. И аз не знам чие дете носи тя, докато не се направят съответните тестове. Не трябва да правите прибързани предположения."

Еди и Мел започнаха да се срещат през юни, само два месеца след като Мърфи приключи седемгодишния си брак с предишната си съпруга Никол. Вследствие връзката между двамата бързо разцъфтя, а петте деца на Мърфи се запознаха със 7-годишната дъщеря на певицата, Феникс Чи. През септември Мърфи обяви публично чувствата си с думите: „Аз съм лудо влюбен в Мел, но засега нямаме планове за женитба."

А миналата неделя самата Мел радостно разказа за 6-месечната си връзка със звездата от „Доктор Дулитъл”: „Влюбени сме и всичко е чудесно. Децата ни се разбират много добре – точно като в едно голямо щастливо семейство. Нямам търпение да сме заедно на Коледа и да родя детето ни."

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.