Нова информация за дългоочакваното продължение на анимационния хит “Феноменалните

13.04.2015 г.
Нова информация за дългоочакваното продължение на анимационния хит “Феноменалните”През 2011-та година беше официално потвърдено, че анимационния хит на Pixar “Феноменалните” ще се сдобие с директно продължение. Създателят на оригинала Брад Бърд заяви, че ще поеме режисурата и на втората част, а от Уолт Дисни и Pixar увериха, че отново ще осигурят нужния бюджет. Преди две години Бърд разкри, че има “конкретни идеи” за сюжета на “Феноменалните 2”, но като цяло информацията за проекта беше оскъдна и не се знаеше кога точно ще започне работният процес.

За радост на феновете малко по-рано днес беше разпространена новината, че работата по сценария на продължението вече е започнала. Информацията бе разкрита от самия Брад Бърд по време на интервю за най-новия му игрален проект - “Утреландия”.

Бърд пред радио NPR: “Процесът вече започна. Наскоро започнах да пиша сценария на “Феноменалните 2” и ще видим какво ще стане.”

От Уолт Дисни и Pixar са дали зелена светлина на продукцията, но, имайки предвид дългия работен процес по скъпите холивудски анимации, премиерата няма да се състои скоро. По принцип работата по анимираните проекти на Pixar отнема между четири и шест години и - според наблюдатели - “Фeноменалните 2” ще се завърти по световните киноекрани най-рано през лятото на 2018-та година.

Историята на втората част отново ще се фокусира върху притежаващите суперсили членове на семейство Пар, но тъй като е все още прекалено рано, не се знае нищо друго за сюжета.

По думите на режисьора Брад Бърд, “Фeноменалните 2” ще следва примера на друго известно продължение на Pixar - “Играта на играчките 2”.

Бърд: “Мисля да следвам примера на “Играта на играчките 2”, който за мен е перфектното продължение – филм, който уважава напълно оригинала и най-вече уважава героите. Искам да измисля история, която ще направи за “Феноменалните” това, което “Играта на играчките 2” направи за първия “Играта на играчките”.”

От Уолт Дисни и Pixar не коментират публично статута на втория “Феноменалните” и поне за момента Брад Бърд e единственият потвърден член на творческия екип.

В най-добрия случай до една година от двете студия ще разкрият кога точно ще се състои световната премиера на дългоочакваното продължение.
Copyright © 2024 Dir.bg.