Лигата на справедливостта

Justice League

САЩ | 2017г | 119 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 6.7/10

За филма

В разпространение от: 15.11.2017
Премиера в България: 17.11.2017
Премиера на DVD: 09.04.2018
Производител: Circle 4 Entertainment, DC Comics, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Земята е атакувана от най-зловещите извънземни сили, развихря се един античен злодей, който се възползва от нейната уязвимост след смъртта на сина на Криптон. Ако човечеството има шанс да оцелее, Батман и Жената-чудо трябва да убедят своите нови попълнения метачовеци Киборг (Рей Фишър), Аквамен (Джейсън Момоа) и Светкавицата (Езра Милър) да обединят сили в битката за спасение на планетата.

Мотивиран от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от самоотвержения Спайдър-мен (Хенри Кавил), Брус Уейн / Батман (Бен Афлек) приема съдействието на новия си съюзник Даяна Принс / Жената-чудо (Гал Гадот), за да се изправи срещу още по-могъщ враг. Двамата се захващат за работа, за да съберат екип от мета-хуманоиди срещу новоразбудената заплаха - те формират една безпрецедентна "лига" от герои, включваща Аквамен, Киборга и Светкавицата.

Дали обаче не са закъснели за спасяването на планетата от нападение с катастрофични размери?

Само обeдинени те могат да спасят света! Батман, Жената-чудо, Светкавицата, Киборг, Аквамен, Криптонец...

Свързани новини

Джордж Милър ще режисира „Човек от стомана 2”? Супергерои обединени в киноекранизация на „Justice League” Милър ще режисира “Justice League” Зак Снайдър ще режисира “Лигата на справедливостта”? Бен Афлек режисира комиксовия екшън “Лигата на справедливостта”? Нова информация за филма с героите на DC Comics “Лигата на справедливостта” „Mad Max IV” като анимация Снимките на комиксовия филм “Лигата на справедливостта” ще стартират през 2013-а Супермен връща броячите на нула Зак Снайдър ще работи по дълго подготвяната комиксова лента “Лигата на справедливостта” Приключи "Комик-Кон" 2016 Снимките на новия Батман тръгват напролет Кони Нилсен и Джеси Айзенбърг влизат в „Лигата на справедливостта“ bTV Studios пуска първия руски блокбъстър за супергерои "Жената чудо" - произход и постер Самостоятелен филм за Батгърл Робърт Земекис фаворит за "Светкавицата" Продължава снимачният процес по „Лигата на справедливостта” Уилем Дефо става Винсент ван Гог Действието на „Жената чудо 2” ще се развива в САЩ Ще се снима продължение на „Счетоводителят“ Бен Афлек отново Батман Хаос в „Лигата на справедливостта” „Лигата на справедливостта” носи най-доброто от двамата режисьори DC искат Хълк от „Марвел” Премиерата на „Лигата на справедливостта” без Зак Снайдър Нов трейлър от „Лигата на справедливостта“ Бен Афлек за „Лигата на справедливостта” „Лигата на справедливостта” с бюджет 300 милиона Джейсън Момоа e новият Гарван, снимки от февруари 2018 Рейтингът на „Лигата на справедливостта” пазен в тайна Петиция за режисьорска версия на Зак Снайдър за "Лигата на справедливостта" Pixar с нови технологии заради "Тайната на Коко" Forbes класира актьори по участие в касови филми Най-печелившите и най-касовите филми на 2017 г. Ед Скрeйн ще е злодеят в "Господарка на злото 2" Първа жена пише музиката за супергеройски филм Хенри Кавил приключи със Супермен Започнаха снимките на най-чудовищния филм на всички времена Джейсън Момоа в "Аквамен 2"? „Аквамен“ се превърна в безспорен хит Езра Милър в трилъра „The Mourner“ Елтън Джон и Тарън Еджъртън против цензурирането на "Рокетмен" в Русия „Жокера“ поставя рекорди в САЩ „Светкавицата“ през 2021 г. "Вещиците" на Земекис прескачат кината в САЩ, отиват в HBO Max Ридли Скот събра звезди в криминалната драма "Гучи"

Кастинг

Режисьори: Зак Снайдър, Джос Уедън
В ролите: Бен Афлек, Уилем Дефо, Джереми Айрънс, Джей Кей Симънс, Ейми Адамс, Гал Гадот, Джейсън Момоа, Хенри Кавил, Рей Фишър, Езра Милър, Амбър Хърд, Джеси Айзенбърг, Даян Лейн, Хенри Кавил, Били Крудъп, Кони Нилсен, Киърси Клемънс, Кирън Хайндс, Джо Манганело
Сценарист: Крис Терио
Продуценти: Джеф Джоунс, Дан Лин, Джордж Милър
Музика: Дани Елфман
Оператор: Фабиан Вагнер
Copyright © 2024 Dir.bg.