Сем. Милър

We´re the Millers

САЩ | 2013г | 109 минути | Комедия , Криминален | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 09.08.2013
Премиера в България: 16.08.2013
Премиера на DVD: 09.12.2013
Производител: New Line Cinema, Newman/Tooley Films, Slap Happy Productions, Heyday Films, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Дейвид Бърк (Джейсън Съдекис) е дребен дилър на трева, който е принуден да пренесе два тона наркотик от Мексико до Колорадо. Но преминаването на границата не е толкова лесно и за да е сигурен, че наркотика няма да бъде открит Дейвид решава да създаде фалшиво семейство тъй като според него “семействата, които са на ваканция, не привличат вниманието на митничарите”.

За да осъществи дръзкия си план той трябва да работи с циничната стриптизьорка Роуз (Дженифър Анистън), бездомната тийнейджърка Кейси и местния зубър Кени. Роуз ще се представя за неговата съпруга, а Кейси и Кени ще бъдат неговите две деца. Но пътя към Мексико поставя на изпитание нестабилните отношения между членовете на фалшивото семейство и те често попадат в центъра на конфузни ситуации с непознати.

Истинските проблеми обаче започват когато става ясно, че наркотика, който Дейвид взима от Мексико всъщност принадлежи на международен престъпен картел.

Кастинг

Режисьор: Роусън Търбър
В ролите: Томас Ленън, Уил Поултър, Ема Робъртс, Ник Офърман, Ед Хелмс, Джейсън Съдекис, Дженифър Анистън, Луи Гузман, Моли Куин
Сценаристи: Джон Морис, Боб Фишър, Стив Фейбър, Шон Андерс
Продуценти: Крис Бендър, Тъкър Тули
Музика: Лудвиг Гьораншон, Тиодор Шапиро
Оператор: Бари Питърсън
Copyright © 2024 Dir.bg.