Доктор Стрейндж 2“ по-скоро от очакваното

22-08-2018
„Доктор Стрейндж 2“ по-скоро от очакванотоМакар че хитовете им за тази година приключиха, „Марвел“ продължават да пазят своите най-силни карти за 2019-та, в която ще излязат „Отмъстителите 4“ и „Капитан Марвел“. Единственият филм, обявен след тях, засега е следващият „Спайдър-мен“, но според някои предположения след него ще се появи „Доктор Стрейндж 2“ и то значително по-рано от очакваното.

Бенедикт Къмбърбач ще се завърне отново в ролята на прочутия неврохирург, превърнал се в най-могъщия магьосник, в продължението на хита на Скот Дериксън от 2016 г. Снимките на филма се очаква да започнат през пролетта на 2019 г., но за момента не е ясно дали Дериксън отново ще седне на режисьорския стол. Както бе намекнато в сцените след надписите на първия филм, героят на Чиуетел Еджиофор – Мордо може би ще бъде злодея в продължението.

Разбира се, завръщането на Стрейндж не е изненада. Очаква се героят на Къмбърбач да има възлова роля в следващия филм за Отмъстителите. Просто никой не очакваше, че това завръщане ще се случи толкова скоро. Но и за него си има основание.

А то е свързано с проблемите около „Пазители на галактиката 3“. Както вече бе официално обявено, Джеймс Гън няма да получи своето опрощение от „Дисни“ и тепърва ще се търси негов заместник. Така че филмът със сигурност ще се забави и може би „Доктор Стрейндж 2“ ще го изпревари.

Copyright © 2024 Dir.bg.