Вече е ясна „Дивата орда” на Мел Гибсън

20.05.2019 г.
Вече е ясна „Дивата орда” на Мел ГибсънВече е ясно, че следващият режисьорски проект на Мел Гибсън ще е римейк на уестърн класиката на Сам Пекинпа „Дивата орда”. Все още не знаем дали той и ще участва във филма, но е подбрал впечатляващ актьорски състав в лицето на Майкъл Фасбендър, Джейми Фокс и Питър Динклидж.

Брайън Багби е автор на сценария заедно със самия Гибсън, който ще бъде и изпълнителен продуцент на филма. Това ще е осъвременена версия на класиката на Пекинпа за банда застаряващи бандити, чиито славни дни в Дивия запад отдавна са отминали, но все пак те са готови за своя последен удар.

Оригиналният филм от 1969 г. е с участието на много звезди, сред които Уилям Холдън и Ърнест Боргнайн. Той е номиниран за „Оскар” за оригинален сценарий и за музика.

Дивата орда” ще е завръщането към режисурата на Гибсън след отрупания с всевъзможни награди, включително 2 статуетки „Оскар”, „Възражение по съвест”. Продуцент ще е легендарният Джери Брукхаймър, а снимките трябва да започнат през есента.
Copyright © 2024 Dir.bg.