Правилата не важат

Rules Don´t Apply

САЩ | 2016г | 158 минути | Драма , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 10.11.2016
Производител: New Regency Pictures, Demarest Films, RatPac Entertainment, 20th Century Fox
Разпространител: Александра Филмс

Нетрадиционна любовна история за перспективна актриса, амбициозния й шофьор и ексцентричния милиардер, за когото двамата работят.

Холивуд, 1958 година. Марла Мабри (Лили Колинс) и Франк (Олдън Еренрайк) се борят с абсурдите на непредсказуемия Хауърд Хюз (Уорън Бийти). Марла е красавица от малък град и набожна баптистка девица, която по договор със скандалния Хюз пристига в Лос Анджелис. На летището я чака шофьор - Франк, който е сгоден за приятелката си от седми клас и е дълбоко религиозен методист. Привличането между двамата е от пръв поглед и подлага на изпитание религиозните им убеждения. Но не само това: правило No.1 на Хюз е, че на служителите е забранено да имат каквато и да било връзка с наетите от него актриси.

Поведението на Хюз се пресича с Марла и Франк по неочакван начин. Докато двамата затъват все повече в чудатия свят на милиардера, техните ценности са под въпрос и животът им се променя.

Кастинг

Режисьор: Уорън Бийти
В ролите: Лили Колинс, Олдън Еренрайк, Уорън Бийти, Хейли Бенет, Таиса Фармига, Матю Бродерик, Ед Харис, Алек Болдуин, Анет Бенинг, Мартин Шийн, Чейс Крофърд, Стив Кугън, Кандис Бъргън, Оливър Плат, Пол Сорвино, Майкъл Бадалучо
Сценарист: Уорън Бийти
Продуценти: Уорън Бийти, Арнън Милчън, Брет Ратнър, Джефри Сорос
Оператор: Калеб Дешанел
Copyright © 2024 Dir.bg.