Отмъстителите: Ерата на Ултрон

Avengers: Age of Ultron

САЩ | 2015г | 160 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 7.9/10

За филма

В разпространение от: 22.04.2015
Премиера в България: 24.04.2015
Производител: Marvel Studios
Разпространител: Форум Филм България

Това е третата и $250-милионна продукция на Дисни / Марвел след “Тор: Светът на мрака” (2013) и “Пазители на Галактиката” (2014).

Сюжетът на отново се фокусира върху борбата на организацията "ЩИТ" (“S.H.I.E.L.D.”) срещу силите на злото.

Когато Тони Старк / Железният човек (Робърт Дауни мл.) се опитва да внедри неизвестна дотогава програма за опазване на мира, нещата се объркват и опират до отмъстителите - те трябва да спрат злодея Ултрон (с гласа на Джеймс Спейдър) и да предотвратят ужасяващите му планове...
Ултрон е суперзлодей, създаден от Тони Старк по време на опасен експеримент и преминал на "тъмната страна"...

Отмъстителите - това са най-мощните земни герои: Железният човек, Капитан Америка, Тор, Невероятният Хълк, Черната вдовица и Ястребово око. Виждаме и двама нови герои, с които отмъстителите се конфронтират - мистериозните и могъщи близнаци Уонда Максимов / Алената вещица (Елизабет Олсен) и Пиетро Максимов / Куиксилвър (Ерън Тейлър-Джонсън). Героите са поставени на изпитание, след като на карта е съдбата на планетата. Нелесни съюзи и неочаквани действия изграждат глобалното приключение. Отмъстителите срещат и стар приятел в нова форма - Пол Бетани в ролята на "Визията".

В ролята на Наташа Романов / Черната вдовица е Скарлет Йохансон, богът на гръмотевиците Тор отново е Крис Хемсуърт, Стив Евънс играе Стив Роджърс / Капитан Америка, Хълк е изигран от Марк Ръфало, а Ястребово око е Джереми Ренър.

Режисира номинираният за Оскар (1996) за "Играта на играчките" Джос Уедън, носител и на ЕМИ, режисирал и автор на сценария на лентата "Отмъстителите 3D" (2012), както и режисьор на тв сериала "Агентите на ЩИТ".

По комиксите на Стенли Лийбър (Стан Лий), бивш президент на "Марвел Комикс", и на Джак Къркби - създателите на Спайдър-мен, Хълк, Фантастичната четворка, Железният човек, X-мен, Капитан Америка и други персонажи.

Свързани новини

Нова информация за продължението на “Пазители на Галактиката” Скарлет Йохансон във филмовата версия на комикса “Ghost in the Shell” Майкъл Дъглас в 12-тия супергеройски филм на Марвъл Е. Л. Джеймс се наложи над режисьора в "Петдесет нюанса сиво" "Пепеляшка" с премиера на Берлинале Нов трейлър на "Отмъстителите" повдига въпроси Първата широкоформатна кинозала LUXE: A RealD experience отваря врати в Кино Арена Запад Джулия Стайлс, Виго Мортенсен и Алисия Викандер в "Борн 5" Кевин Файги за кастинга на филмите от „Третата фаза на Марвел” Представиха третия филм за Капитан Америка Анимационни фаворити в началото на сезона на кинонаградите Кратък списък на борещите се за „Оскар” за спец. ефекти Режисьорът на "Крийд" поема "Черната пантера" на Марвъл Изненади в новия трейлър на "Captain America: Civil War" Скарлет Йохансон за филмовата адаптация на комикса “Ghost in the Shell” Снимките на комиксовия филм “Лигата на справедливостта” ще стартират през 2013-а Робърт Дауни мл.: Мога да направя още един Железен човек Венеция: първи пълнометражен VR филм Къде ще се снимат "Мисията невъзможна 6" и "Черната пантера" Първи трейлър на "Черната пантера" Започнаха снимките на филма за Bloodshot „Момчета за пример“ начело на боксофиса

Кастинг

Режисьор: Джос Уедън
В ролите: Скарлет Йохансон, Хейли Атуел, Ерън Тейлър-Джонсън, Робърт Дауни мл., Крис Хемсуърт, Джеймс Спейдър, Крис Евънс, Елизабет Олсън, Самюъл Джаксън, Пол Бетани, Стелан Скарсгард, Диляна Буклиева, Марк Ръфало, Джереми Ренър, Идрис Елба, Анди Съркис
Сценарист: Джос Уедън
Продуцент: Кевин Файги
Музика: Браян Тайлър
По книгата на: Стенли Лийбър (Стан Лий), Джак Къркби
Оператор: Бен Дейвис
Copyright © 2024 Dir.bg.