Миньоните 2

Minions: The Rise of Gru

- 7.7/10

За филма

В разпространение от: 01.07.2022
Премиера в България: 01.07.2022
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на оригиналния филм от 2015 г. История за това, как един 12-годишен мечтае да стане най-великия в света суперзлодей.

Действието се развива през 70-те години в предградията, където израства дванадесетгодишният Фелоний Гру. Той е фен на група изтъкнати злодеи, известна като "Порочните 6" ("Vicious 6"), и измисля план как да стане достатъчно зъл, за да се присъедини към тях.

Когато Порочните уволняват лидера си, легендарния боец Дивия джолан (Wild Knuckles), Гру отива на интервю, за да стане най-новия им член. То обаче не минава добре - отказват да го приемат и му казват да дойде тогава, когато направи истинско злодейство... Нещата стават още по-зле, когато Гру открадва от тях магически камък и така се оказва преследван смъртен враг на върха на злото.

Гру вярва, че като е откраднал нещо от най-лошите злодеи на света, бъдещето му на суперзлодей е осигурено. Но миньонът Ото е разменил камъка за... чакал с очи! Сега Гру ще потърси съдействие от самия Див джолан и ще открие, че дори лошите се нуждаят от малко помощ от своите приятели.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Кайл Балда, Брад Ейбълсън
Продуценти: Джанет Хийли, Кристофър Меледандри
Монтаж: Клер Доджсън
Copyright © 2021 Dir.bg.