Сава: Сърцето на воина

Савва. Сердце воина

- 6.1/10

За филма

В разпространение от: 26.11.2015
Премиера в България: 19.02.2016
Производител: Art Pictures Studio, Glukoza Production
Разпространител: BS Films, Лента

"Savva. Heart of the Warrior":

В далечно селце в гората местните жители отдавна са забравили, какво е това опасност. Сава (озвучен в оригинал от Олга Серябкина) е добродушен малчуган, който живее там с майка си - той дори не се замисля за това, какво има зад гората.

Неочаквано животът на селото се преобръща, когато го нападат някакви злобни маймуноподобни същества. Всички жители са пленени от тях и само Сава успява да избяга. Той обещава на майка си, че ще спаси нея и своя народ от чудовищата.

Оказал се сам в огромната планина, Сава се запознава с вълка Анга и с две забавни създания - розовото зверче Пусик и Полубарон Фафъл. Сава и новите му приятели се отправят на опасно пътешествие, където ги очакват много опасни, но интересни приключения - ще преодолеят много препятствия, ще узнаят страшни тайни, ще влязат в битка с войската на маймуните под водачеството на жестоката им и коварна кралица, триглавата Мама ЖоЗи.

(озвучен на български език)

Кастинг

Режисьор: Максим Фадеев
Сценаристи: Александър Чистяков, Максим Фадеев, Грегъри Пориър
Продуцент: Александър Чистяков
Музика: Максим Фадеев
Озвучен на български от: Елисавета Господинова, Сава Пиперов, Даниела Горанова, Христо Бонин, Станислав Пищалов
Озвучен от: Олга Серябкина, Константин Хабенский, Армен Джигарханян, Григорий Лепс, Михаил Галустян, Наталия Ионова-Глюкоза, Лолита Милявская, Фьодор Бондарчук, Сергей Гармаш, Сергей Шнуров, Леонид Барац

Мултимедия

Copyright © 2024 Dir.bg.