Не гасете светлината

Lights Out

САЩ | 2016г | 82 минути | Хорър | Официален сайт
- 5.8/10

За филма

В разпространение от: 21.07.2016
Премиера в България: 22.07.2016
Производител: Grey Matter Productions, New Line Cinema, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

Нещо зловещо ни дебне в мрака... Адаптация на едноименния късометражен 3-минутен видеофилм без актьорски реплики (2013 г.) на шведския режисьор Давид Сандберг - и негов първи пълнометражен филм.

В късометражния филм, в една жена се е вселило същество - демон, който се показва само тогава, когато светлините са загасени. В пълнометражната лента, свръхестествени същества атакуват цяло семейство, като един от семейството е призван да го защити от заплахата, видима само на тъмно. Класическите хорър-техники със съответната музика може да ви накарат повече никога да не гасите светлините...

Снимките са осъществени в Швеция. Второ сътрудничество на "New Line" със студиото "Atomic Monster" на Джеймс Уан след хоръра "Анабел" от 2014 г.

Създателите на „Заклинанието“, „Анабел“ и „Убийствен пъзел“ ще ни плашат с нова история за непознат кошмар, който се крие в тъмното. Когато Ребека (Териса Палмър) напуска родния си дом тя смята, че там оставя също и страховете от детството си. Като дете тя никога не е била сигурна каква е реалността, когато се изгасят светлините - и сега малкия й брат Мартин преживява същите ужасяващи събития, които в годините са я поставяли на ръба на лудостта.

Кошмарното същество, което има мистериозна връзка с майка им, отново властва в тъмното и застрашава живота им. Този път обаче, Ребека е много по-близко до ключа към спасението им!

Кастинг

Режисьор: Дейвид Сандбърг
В ролите: Териса Палмър, Емили Алън Линд, Алиша Вила-Бейли, Гейбриъл Бейтман, Алекзандър ДиПържа, Анди Ошо, Елизабет Пан, Мария Ръсел, Ейва Кантрел
Сценаристи: Дейвид Сандбърг, Ерик Хайзърър
Продуценти: Лорънс Грей, Ерик Хайзърър, Джеймс Уан
Музика: Бенджамин Уолфиш
Оператор: Марк Спайсър
Copyright © 2024 Dir.bg.